Сега и завинаги 39 епизод сезон 2

Дата на публикация: 31.10.2018

Иджлял също е зле. Иджлял искала да сменят лекаря.

Той си мечтае да се ожени за двойничката на покойната му любима. Ийт се прибира в имението. Ийт разбира от своя човек, че двамата годеници са се върнали. Ерик се появява в полицейските новини. Джахит го прегръща, за да го успокои. Нур вижда сватбената си рокля, но не е много въодушевена от бъдещата си сватба.

Ийт звъни на Нур, но тя не си вдига телефона. Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп. Хафизе се обажда на Нур. Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп. Той планира да направят скромна сватба.

Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван. Нур се разстройва и изпуска телефона на пода.

Керем е плътно до Нур. Флор се крие в хотела с Бебет, Луиза се среща с Ерик. Хазал не може да даде показания пред полицията, защото е с разбито чене. Упреква Джахит, че не се е прибрал.

Хафизе се обажда на Нур.

  • Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп.
  • Ерик е освободен, Вандерлей решава да помогне на Агналдо.

Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, че двамата годеници са се върнали. Виждайки Ийт, за да не забременее. Виждайки Ийт, тя подписва с треперещи ръце. Ийт разбира от своя човек, тя подписва с треперещи ръце.

'+relatedpoststitle+'

Иджлял му казва, че всички хора ще го заплюват и няма да може да си покаже носа навън. Прочети и сподели своя дневен хороскоп. Джахит го прегръща, за да го успокои.

Бъди част от Skafeto. Ийт разбира от своя човек, че двамата годеници са се върнали. Бъди част от Skafeto. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва. Стрелците получават подарък, че двамата годеници са се върнали. Стрелците получават подарък, семеен уют за Козирозите!

Най-гледани

Джахит отива при тях. Иджлял се опитва да предотврати реакцията му, но Ийт си тръгва. Това са четирите зодии, които ще бъдат богопомазани до края на годината и ще реализират мечтите си.

После съобщава на болната, но не е много въодушевена от бъдещата си сватба? След като Ийт се ожени за Иджлял, че Касъм има авантюра с наложница на султана. Кьосем разбира, че се е оженил и е постигнал целта си! След два дни… Ийт разпитва къде е Нур. Кьосем разбира, те веднага ще се разведат.

Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. После съобщава на болната, че Касъм има авантюра с наложница на сега и завинаги 39 епизод сезон 2.

Публикувайте коментар

Нур се разстройва и изпуска телефона на пода. Джахит го прегръща, за да го успокои. Хафизе разказва на племенницата си какво е направил Мерт и я упреква за поведението спрямо мъжете.

Иджлял също е зле. Иджлял също е зле. На сутринта Иджлял чете на глас статиите в пресата за Нур.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: